-o varza de marime mijlocie
-taitei lati de casa sau o punga de taitei din comert
-50 ml ulei
-piper dupa gust
-sare.
Mod de preparare:
Varza curatata se taie in jumatati si apoi subtire ca fideaua.Se presara cu o lingurita de sare,sa amesteca bine.Intr-o cratita se pune uleiul si se caleste varza la foc mic,amestecand sa nu se prinda(se poate pune putina apa)pana se inmoaiebine cca30.min.
Cand este gata apa trebuia sa fie complet scazuta si se adauga piper macinat.Separat se fierb taiteii,cand sunt fierti se scurg de apa si se amesteca cu varza calita.Facultativ mancarea se poate presara cu zahar. Incercati,o sa va placa....
Pofta buna!
O reteta propusa de: Pentea Doina (xxlanita)
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă