-o varza de marime mijlocie
-taitei lati de casa sau o punga de taitei din comert
-50 ml ulei
-piper dupa gust
-sare.
Mod de preparare:
Varza curatata se taie in jumatati si apoi subtire ca fideaua.Se presara cu o lingurita de sare,sa amesteca bine.Intr-o cratita se pune uleiul si se caleste varza la foc mic,amestecand sa nu se prinda(se poate pune putina apa)pana se inmoaiebine cca30.min.
Cand este gata apa trebuia sa fie complet scazuta si se adauga piper macinat.Separat se fierb taiteii,cand sunt fierti se scurg de apa si se amesteca cu varza calita.Facultativ mancarea se poate presara cu zahar. Incercati,o sa va placa....
Pofta buna!
O reteta propusa de: Pentea Doina (xxlanita)
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana