-o varza de marime mijlocie
-taitei lati de casa sau o punga de taitei din comert
-50 ml ulei
-piper dupa gust
-sare.
Mod de preparare:
Varza curatata se taie in jumatati si apoi subtire ca fideaua.Se presara cu o lingurita de sare,sa amesteca bine.Intr-o cratita se pune uleiul si se caleste varza la foc mic,amestecand sa nu se prinda(se poate pune putina apa)pana se inmoaiebine cca30.min.
Cand este gata apa trebuia sa fie complet scazuta si se adauga piper macinat.Separat se fierb taiteii,cand sunt fierti se scurg de apa si se amesteca cu varza calita.Facultativ mancarea se poate presara cu zahar. Incercati,o sa va placa....
Pofta buna!
O reteta propusa de: Pentea Doina (xxlanita)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară