120 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 5 KG gogosari
- o,5oo l ulei
- o,2oo l otet
- 2 linguri sare grunjoasa
- 4 linguri miere albine
- 1 borcan bulion de 37o gr
Mod de preparare:
Mai intai se pun intr-un vas mare ptr preparat conserve toate lichidele din reteta impreuna cu bulionul si se fierb fix 20 minute,apoi adugam gogosarii curatati si taiati rondele,si se mai fierb inca 3o minite.
Se pune marinata fierbinte in borcane cu capac si apoi sub paturi pana a doua zi.Aceasta marinata e f buna servita cu friptura si se poatye folosi si la pizza.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Lenuta Bouaru (bouaru_lenuta)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară