120 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 5 KG gogosari
- o,5oo l ulei
- o,2oo l otet
- 2 linguri sare grunjoasa
- 4 linguri miere albine
- 1 borcan bulion de 37o gr
Mod de preparare:
Mai intai se pun intr-un vas mare ptr preparat conserve toate lichidele din reteta impreuna cu bulionul si se fierb fix 20 minute,apoi adugam gogosarii curatati si taiati rondele,si se mai fierb inca 3o minite.
Se pune marinata fierbinte in borcane cu capac si apoi sub paturi pana a doua zi.Aceasta marinata e f buna servita cu friptura si se poatye folosi si la pizza.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Lenuta Bouaru (bouaru_lenuta)
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice
3 noi terapii celulare aprobate de FDA. 74% dintre studiile aflate în desfășurare sunt dedicate oncologiei