Ingrediente:
- 8 oua fierte,
- 200g. crema de branza ,
- sare,
- piper,
- 1 lingurita mustar,
- 1/2 lingurita zahar praf,
- 4 rosii (nu prea mari),
- 30-40g. unt sau margarina Rama;
- patrunjel verde
- ceapa verde
- castraveciori murati
- ardei pentru ornat;
Mod de preparare:
1.Se curata ouale de coaja si se taie la ambele capete; la un capat mai putin, in asa fel incat sa le putem aseza pe verticala , pe farfurie,iar la celalalt capat mai mult pentru a putea scoate galbenusul si a putea fi umplute.
2.Galbenusurile se zdrobesc foarte bine cu furculita , se amesteca cu crema de branza, sarea, piperul negru proaspat macinat, zaharul praf si mustarul.Cu aceasta compozitie se umplu ouale.
3.Rosiile se taie in jumatati, se scot semintelesi, pe fiecare ou se pune o jumatate de ou ca o palarie.Untul sau margarina se freaca spuma si se fac punctulete peste palariile de rosii,imitand ciupercile otravitoare.Printre ouale umplute se pun fire de patrunjel verde , ceapa verde , castraveciori murati, felii de ardei .
Pofta buna!
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei