(pentru 4 persoane):
- 24 aripi de pui,
- miere,
- seminte de susan,
- ulei;
- orez,
- supa de carne(poate fi si din cubulet)
- seminte de cardamom;
Mod de preparare:
Se pun aripile de pui intr-o oala cu apa clocotita si se tin 5 minute.Se scurg bine, se pun pe o tava mare si se ung cu ulei si cu miere pe toate partile.Apoi, se presar seminte de susan peste aripioare.
Se preinalzeste cuptorul timp de 15 minute la 180*C.
Se pune tava la cuptor si cand capata culoarea aurie sunt coapte.Calde se mananca cu ...mana.Se pot servi cu garnitura de orez fiert in supa de carne si spre sfarsit se adauga boabe de cardamom.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse