IN ACEST ARTICOL:
Astazi va oferim o noua reteta preluata de pe blogul bucatareselor vesele.
Astazi va oferim o noua reteta preluata de pe blogul bucatareselor vesele.

Ingrediente
  • un pachet aluat foietaj
crema
  • 1,3 l lapte
  • 250 gr faina
  • 450 gr zahar
  • 5 oua
  • 4 lg nuca de cocos
  • esenta de vanilie
  • sare
decor
  • capsuni
















Mod de preparare

Se amesteca faina cu ouale , zaharul, nuca de cocos si 300ml de lapte, restul de lapte se pune la fiert apoi se rastoarna peste compozitie si se fierbe pana se ingroasa .Se raceste inainte de a fi folosita.

Dupa ce aluatul s-a decongelat se taie cu ajutorul unui cutit ferbinte in patrate egal cu latura de 6-7 cm;
Se aseaza in tava pe care am tapetat-o cu hartie de copt si am stropit-o cu apa rece;

Se coace la temperatura medie timp de circa 15 min;

Se lasa sa se raceasca apoi se traseaza cu ajutorul posului cu sprit un model din crema si se decoreaza cu felii de capsuni

Autoare: Lory

sursa: bucataresele vesele

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri