Ingrediente
- un pachet aluat foietaj
- 1,3 l lapte
- 250 gr faina
- 450 gr zahar
- 5 oua
- 4 lg nuca de cocos
- esenta de vanilie
- sare
- capsuni
Mod de preparare
Se amesteca faina cu ouale , zaharul, nuca de cocos si 300ml de lapte, restul de lapte se pune la fiert apoi se rastoarna peste compozitie si se fierbe pana se ingroasa .Se raceste inainte de a fi folosita.
Dupa ce aluatul s-a decongelat se taie cu ajutorul unui cutit ferbinte in patrate egal cu latura de 6-7 cm;
Se aseaza in tava pe care am tapetat-o cu hartie de copt si am stropit-o cu apa rece;
Se coace la temperatura medie timp de circa 15 min;
Se lasa sa se raceasca apoi se traseaza cu ajutorul posului cu sprit un model din crema si se decoreaza cu felii de capsuni
Autoare: Lory
sursa: bucataresele vesele
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară