Ingrediente
- un pachet aluat foietaj
- 1,3 l lapte
- 250 gr faina
- 450 gr zahar
- 5 oua
- 4 lg nuca de cocos
- esenta de vanilie
- sare
- capsuni
Mod de preparare
Se amesteca faina cu ouale , zaharul, nuca de cocos si 300ml de lapte, restul de lapte se pune la fiert apoi se rastoarna peste compozitie si se fierbe pana se ingroasa .Se raceste inainte de a fi folosita.
Dupa ce aluatul s-a decongelat se taie cu ajutorul unui cutit ferbinte in patrate egal cu latura de 6-7 cm;
Se aseaza in tava pe care am tapetat-o cu hartie de copt si am stropit-o cu apa rece;
Se coace la temperatura medie timp de circa 15 min;
Se lasa sa se raceasca apoi se traseaza cu ajutorul posului cu sprit un model din crema si se decoreaza cu felii de capsuni
Autoare: Lory
sursa: bucataresele vesele
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă