Timp de preparare:
30 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 500g rahat
- 500g biscuiti populari (sau orice fel de biscuiti simpli)
- 1 cana lapte( cana de apa)
- 500g nuci macinate
- 2linguri margarina
- 2-3 linguri cacao
- arome
Mod de preparare:
Se zdrobesc bisuiti si nucile, se topeste rahatul in lapte se pune cacao si margarina,se lasa sa fiarba un pic,se toarna peste biscuiti se pun arome si se amesteca bine.
Din compozitia obtinuta se modeleaza in palma bilute de marimea unei nuci si se dau prin nuca macinata sau nuca de cocos.
Pofta buna
O reteta propusa de: Florina Grigore (floricel)
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei