(4 portii):
- 4 pastravi ,(mijlocii)
- busuioc,
- 4 catei de usturoi,
- 2 dl. smantana,
- 3 linguri ulei de masline,
- 400g. cartofi,
- sare,
- condimente pentru peste,
- 1/2 manunchi de patrunjel;
Mod de preparare:
1.Se curata pestele, se spala,se sareaza si se condimenteaza cu condimente pentru carne de peste, iar in interior se captuseste cu frunze de busuioc.
2.se curata usturoiul ,se zdrobeste si se amesteca cu smantana.
3.Se preincalzeste cuptorul la 200*C.
4.Se pune ulei intr-un vas de Jena, se aseaza pestele in vas, se unge pestele cu amestecul de smantana si usturoi si se stropeste cu restul de ulei.Se coace la cuptor timp de 20 minute.
5.Se prepara garnitura:ce curata cartofii ,se spala, se taie cubulete si se fierb in apa sarata.Se scurg si se presara cu patrunjel verde foarte fin tocat.Se serveste alaturi de pastrav cu un vin alb sec.Se pot servi si alte legume pe langa preparat.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară