- 6 oua
- 1-2 fire de ceapa verde
- ¼ varza proaspata
- ½ legatura marar
- 4 felii de sunca presata
- 3 linguri de branza rasa
- 1-2 linguri de ulei
- sare
- piper
Mod de preparare
Ceapa se curate, se spala si se toaca marunt. Se pune intr-o tigaie incinsa cu ulei. Se adauga varza tocata, putina sare si se caleste 3-4 minute, pana cand se inmoaie.
Se adauga sunca taiata feliute si se toarna ouale batute cu branza rasa, mararul taiat fin si putin piper. Nu se amesteca, ci se lasa sa se coaguleze putin.
Este gata cand mai ramane doar un strat cremos la suprafata de 2 mm.
Se taie in mai multe parti si se serveste cu rosii.
Pofta buna!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară