- 6 oua
- 1-2 fire de ceapa verde
- ¼ varza proaspata
- ½ legatura marar
- 4 felii de sunca presata
- 3 linguri de branza rasa
- 1-2 linguri de ulei
- sare
- piper
Mod de preparare
Ceapa se curate, se spala si se toaca marunt. Se pune intr-o tigaie incinsa cu ulei. Se adauga varza tocata, putina sare si se caleste 3-4 minute, pana cand se inmoaie.
Se adauga sunca taiata feliute si se toarna ouale batute cu branza rasa, mararul taiat fin si putin piper. Nu se amesteca, ci se lasa sa se coaguleze putin.
Este gata cand mai ramane doar un strat cremos la suprafata de 2 mm.
Se taie in mai multe parti si se serveste cu rosii.
Pofta buna!
Cum facem față provocărilor în noul sistem educațional? Sfaturile unui psiholog pentru elevi, părinți și profesori
Buton de panică conectat la 112 pentru victimele violenței domestice
Zile libere plătite pentru părinți în situația suspendării sau limitării activității didactice
Studiu: Sub 80% dintre persoanele infectate cu SARS-CoV-2 prezintă anticorpi detectabili