- 6 oua
- 1-2 fire de ceapa verde
- ¼ varza proaspata
- ½ legatura marar
- 4 felii de sunca presata
- 3 linguri de branza rasa
- 1-2 linguri de ulei
- sare
- piper
Mod de preparare
Ceapa se curate, se spala si se toaca marunt. Se pune intr-o tigaie incinsa cu ulei. Se adauga varza tocata, putina sare si se caleste 3-4 minute, pana cand se inmoaie.
Se adauga sunca taiata feliute si se toarna ouale batute cu branza rasa, mararul taiat fin si putin piper. Nu se amesteca, ci se lasa sa se coaguleze putin.
Este gata cand mai ramane doar un strat cremos la suprafata de 2 mm.
Se taie in mai multe parti si se serveste cu rosii.
Pofta buna!
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana