- 6 oua
- 1-2 fire de ceapa verde
- ¼ varza proaspata
- ½ legatura marar
- 4 felii de sunca presata
- 3 linguri de branza rasa
- 1-2 linguri de ulei
- sare
- piper
Mod de preparare
Ceapa se curate, se spala si se toaca marunt. Se pune intr-o tigaie incinsa cu ulei. Se adauga varza tocata, putina sare si se caleste 3-4 minute, pana cand se inmoaie.
Se adauga sunca taiata feliute si se toarna ouale batute cu branza rasa, mararul taiat fin si putin piper. Nu se amesteca, ci se lasa sa se coaguleze putin.
Este gata cand mai ramane doar un strat cremos la suprafata de 2 mm.
Se taie in mai multe parti si se serveste cu rosii.
Pofta buna!
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare