- 6 oua
- 1-2 fire de ceapa verde
- ¼ varza proaspata
- ½ legatura marar
- 4 felii de sunca presata
- 3 linguri de branza rasa
- 1-2 linguri de ulei
- sare
- piper
Mod de preparare
Ceapa se curate, se spala si se toaca marunt. Se pune intr-o tigaie incinsa cu ulei. Se adauga varza tocata, putina sare si se caleste 3-4 minute, pana cand se inmoaie.
Se adauga sunca taiata feliute si se toarna ouale batute cu branza rasa, mararul taiat fin si putin piper. Nu se amesteca, ci se lasa sa se coaguleze putin.
Este gata cand mai ramane doar un strat cremos la suprafata de 2 mm.
Se taie in mai multe parti si se serveste cu rosii.
Pofta buna!
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.