- 1 kg de ciuperci
- 2 cepe
- 1 telina
- 2-3 morcovi
- Sare
- Piper
- 2 frunze de dafin
- 1 pastarnac
Mod de preparare
Morcovii, telina si pastarnacul se dau prin razatoare si se calesc putin in ulei. Cepele se taie fin si se calesc in acelasi ulei.
Ciupercile se fierb cam 20 de minute in apa cu putina sare si cu foile de dafin.se toc marunt si se adauga in tigaia in care s-au rumenit ingredientele anterioare.
Se amesteca si se lasa sa se raceasca.
Pofta buna!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară