- 1 kg de peste
- 1 ceasca de orez
- 500 g de ceapa
- 3-4 morcovi
- cimbru
- bulion
- 1 varza murata
Mod de preparare
Pestele se prajeste bine pe ambele parti pentru a putea fi curatat de piele. Se indeparteaza si oasele si se da prin masina de tocat impreuna cu ceapa si morcovii.
Orezul se alege si se spala. Se amesteca apoi cu compozitia obtinuta in prealabil. Se adauga cimbru.
Cu ce se obtine se fac sarmale care se fierb intr-un amestec de apa cu ulei si bulion.
Pofta buna!
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie