- 1 kg de peste
- 1 ceasca de orez
- 500 g de ceapa
- 3-4 morcovi
- cimbru
- bulion
- 1 varza murata
Mod de preparare
Pestele se prajeste bine pe ambele parti pentru a putea fi curatat de piele. Se indeparteaza si oasele si se da prin masina de tocat impreuna cu ceapa si morcovii.
Orezul se alege si se spala. Se amesteca apoi cu compozitia obtinuta in prealabil. Se adauga cimbru.
Cu ce se obtine se fac sarmale care se fierb intr-un amestec de apa cu ulei si bulion.
Pofta buna!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară