Pregateste niste sarmale deosebite cu pastrav.

Ingrediente

  • 1 kg de peste
  • 1 ceasca de orez
  • 500 g de ceapa
  • 3-4 morcovi
  • cimbru
  • bulion
  • 1 varza murata

Mod de preparare

Pestele se prajeste bine pe ambele parti pentru a putea fi curatat de piele. Se indeparteaza si oasele si se da prin masina de tocat impreuna cu ceapa si morcovii.

Orezul se alege si se spala. Se amesteca apoi cu compozitia obtinuta in prealabil. Se adauga cimbru.

Cu ce se obtine se fac sarmale care se fierb intr-un amestec de apa cu ulei si bulion.

Pofta buna!


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Sarmale cu pastrav.