Dificultate:
redusa
Timp de preparare:
25- min
Ingrediente:
- 1 piept de rata,
- 350g.boabe de struguri albi si negri,
- 1 portocala,
- 40g.unt,
- 1 lingura otet de mere,
- 1/2 cub Knorr s[pa de pasare,
- patrunjel,
- sare,
- piper;
Mod de preparare:
1.Se taie oblic pieptul de rata in felii groase de 1 cm.si se prajesc in putin unt ,dupa care se pastreaza la cald.
2.Se pun intr-un vas zeama de portocale ,otetul de mere si 1/2 cub Knorr dizolvat in putina apa rece ;se lasa sa giarba la foc potrivit pana scade sosul putin.
3.Se calesc boabele de struguri in putin unt.
4.Se pun pe un platou feliile de rata, se inconjoara cu boabe de struguri ,apoi se toarna sosul cald ,se presara cu patrunjel verde tocat si se servesc imediat.
Pofta buna!
O reteta propusa de Vekas Maria
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei