Dificultate:
redusa
Timp de preparare:
25- min
Ingrediente:
- 1 piept de rata,
- 350g.boabe de struguri albi si negri,
- 1 portocala,
- 40g.unt,
- 1 lingura otet de mere,
- 1/2 cub Knorr s[pa de pasare,
- patrunjel,
- sare,
- piper;
Mod de preparare:
1.Se taie oblic pieptul de rata in felii groase de 1 cm.si se prajesc in putin unt ,dupa care se pastreaza la cald.
2.Se pun intr-un vas zeama de portocale ,otetul de mere si 1/2 cub Knorr dizolvat in putina apa rece ;se lasa sa giarba la foc potrivit pana scade sosul putin.
3.Se calesc boabele de struguri in putin unt.
4.Se pun pe un platou feliile de rata, se inconjoara cu boabe de struguri ,apoi se toarna sosul cald ,se presara cu patrunjel verde tocat si se servesc imediat.
Pofta buna!
O reteta propusa de Vekas Maria
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară