Dificultate:
redusa
Timp de preparare:
25- min
Ingrediente:
- 1 piept de rata,
- 350g.boabe de struguri albi si negri,
- 1 portocala,
- 40g.unt,
- 1 lingura otet de mere,
- 1/2 cub Knorr s[pa de pasare,
- patrunjel,
- sare,
- piper;
Mod de preparare:
1.Se taie oblic pieptul de rata in felii groase de 1 cm.si se prajesc in putin unt ,dupa care se pastreaza la cald.
2.Se pun intr-un vas zeama de portocale ,otetul de mere si 1/2 cub Knorr dizolvat in putina apa rece ;se lasa sa giarba la foc potrivit pana scade sosul putin.
3.Se calesc boabele de struguri in putin unt.
4.Se pun pe un platou feliile de rata, se inconjoara cu boabe de struguri ,apoi se toarna sosul cald ,se presara cu patrunjel verde tocat si se servesc imediat.
Pofta buna!
O reteta propusa de Vekas Maria
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?