Ingrediente Blat
- 2 cani mere rase
- 2 cani zahar
- 2 cani faina
- 1 lingura bicarbonat
- 1 ceasca nuca(facultativ)
- margarina pentru uns tava
Ingrediente sirop
- 30 linguri apa
- 30 linguri zahar
- 3 linguri cacao
- 2 linguri margarina
Mod de preparare:
Merele se rad si se amesteca cu zaharul,se adauga bicarbonatul stins si faina si se omogenizeaza.Se toarna compozitia intro tava unsa cu margarina si pudrata cu multa faina.
Se da la cuptor pana capata o culoare aramie. Intre timp fierbi ingredientele pentru sirop la foc mic timp de 10 min.Scoti prajitura,o portionezi si torni siropul peste ea.Lasi la rece 2-3 ore.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Florina Grigore (floricel)
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?