Ingrediente Blat
- 2 cani mere rase
- 2 cani zahar
- 2 cani faina
- 1 lingura bicarbonat
- 1 ceasca nuca(facultativ)
- margarina pentru uns tava
Ingrediente sirop
- 30 linguri apa
- 30 linguri zahar
- 3 linguri cacao
- 2 linguri margarina
Mod de preparare:
Merele se rad si se amesteca cu zaharul,se adauga bicarbonatul stins si faina si se omogenizeaza.Se toarna compozitia intro tava unsa cu margarina si pudrata cu multa faina.
Se da la cuptor pana capata o culoare aramie. Intre timp fierbi ingredientele pentru sirop la foc mic timp de 10 min.Scoti prajitura,o portionezi si torni siropul peste ea.Lasi la rece 2-3 ore.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Florina Grigore (floricel)
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!