Ingrediente Blat
- 2 cani mere rase
- 2 cani zahar
- 2 cani faina
- 1 lingura bicarbonat
- 1 ceasca nuca(facultativ)
- margarina pentru uns tava
Ingrediente sirop
- 30 linguri apa
- 30 linguri zahar
- 3 linguri cacao
- 2 linguri margarina
Mod de preparare:
Merele se rad si se amesteca cu zaharul,se adauga bicarbonatul stins si faina si se omogenizeaza.Se toarna compozitia intro tava unsa cu margarina si pudrata cu multa faina.
Se da la cuptor pana capata o culoare aramie. Intre timp fierbi ingredientele pentru sirop la foc mic timp de 10 min.Scoti prajitura,o portionezi si torni siropul peste ea.Lasi la rece 2-3 ore.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Florina Grigore (floricel)
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana