Este o reteta pe care am descoperit-o de curand, foarte buna si usor de facut
Ingrediente:

  • 3 oua
  • 100 gr. unt
  • 100 gr. zahar
  • 50 gr. gris sau faina
  • un praf de copt
  • un praf de sare
  • 250 gr. branza de vaci
  • 200 gr. urda
  • coaja rasa de lamaie
  • fructe proaspete sau confiate optional

Mod de preparare:

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, apoi se pun la rece pana se prepara restul ingredientelor.
Untul moale se freaca bine cu zaharul si galbenusurile, se adauga praful de copt si grisul, coaja de lamaie, apoi branza si se amesteca pana se omogenizeaza bine. Se adauga si fructele, daca doriti cu fructe.
La final se incorporeaza usor si albusurile batute spuma.

Compozitia pe toarna intr-o tava mica si se coace aprox. 45 de minute in cuptorul incins la 180 grade.
Dupa ce se racoreste putin, se pudreaza cu zahar.

Obs. tipurile de branza, se pot combina dupa gustul fiecaruia.

O reteta propusa de: Costan Adina (adinutza)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri