- 3 oua
- 100 gr. unt
- 100 gr. zahar
- 50 gr. gris sau faina
- un praf de copt
- un praf de sare
- 250 gr. branza de vaci
- 200 gr. urda
- coaja rasa de lamaie
- fructe proaspete sau confiate optional
Mod de preparare:
Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, apoi se pun la rece pana se prepara restul ingredientelor.
Untul moale se freaca bine cu zaharul si galbenusurile, se adauga praful de copt si grisul, coaja de lamaie, apoi branza si se amesteca pana se omogenizeaza bine. Se adauga si fructele, daca doriti cu fructe.
La final se incorporeaza usor si albusurile batute spuma.
Compozitia pe toarna intr-o tava mica si se coace aprox. 45 de minute in cuptorul incins la 180 grade.
Dupa ce se racoreste putin, se pudreaza cu zahar.
Obs. tipurile de branza, se pot combina dupa gustul fiecaruia.
O reteta propusa de: Costan Adina (adinutza)
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana