- 5 kg gogosari
- 4 l apa
- 0.6 l otet topoloveni
- 0.5 kg zahar
- 4 linguti de zahar
- boabe de mustar si piper
- 4-5 foi de dafin
- 1 plic de conservant dr otker
- 1 conopida
- 2 morcovi
Mod de preparare:
Se pune int-o oala de 6 l apa, sarea otetul si zaharul la fiert. Se curata gogosarii de seminte, se spala si se pun in zeama fierbinte pt 3 min si de scot intr-un vas la racit.
Asa se procedeaza si cu morcovii si conopida.
Se aseaza in borcane ,se pun mirodeniile si in zeama ramasa se adauga consevantul , apoi se toarna peste gogosari si se capseaza.
O reteta propusa de: Savu Mihaela (CRIS21-79)
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă