- 5 kg gogosari
- 4 l apa
- 0.6 l otet topoloveni
- 0.5 kg zahar
- 4 linguti de zahar
- boabe de mustar si piper
- 4-5 foi de dafin
- 1 plic de conservant dr otker
- 1 conopida
- 2 morcovi
Mod de preparare:
Se pune int-o oala de 6 l apa, sarea otetul si zaharul la fiert. Se curata gogosarii de seminte, se spala si se pun in zeama fierbinte pt 3 min si de scot intr-un vas la racit.
Asa se procedeaza si cu morcovii si conopida.
Se aseaza in borcane ,se pun mirodeniile si in zeama ramasa se adauga consevantul , apoi se toarna peste gogosari si se capseaza.
O reteta propusa de: Savu Mihaela (CRIS21-79)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?