Pere cu vanilie
Ingrediente
- 6 pere
- 100g miere
- 1 baton vanilie
- ½ lamaie taiata rondele
Cum preparam:
• Punem 500 ml apa la fiert impreuna cu mierea. Taiem batonul de vanilie pe lungime si scoatem semintele cu varful cutitului. Le punem in apa cu miere si adaugam si rondelele de lamaie.
• Curatam pere de coaja, pastrandu-le codita.
• Cand apa clocoteste, scufundam perele si le fierbem timp de 4-5 minute. Servim perele reci, impreuna cu siropul in care au fiert.
Timp de preparare: 30 minute
Pentru amatorii de bun gust si pasionatii de gastronomie, mai multe retete se gasesc pe www.lacucina.ro.
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse