- un castravete;
- 4 catei de usturoi;
- 500 g iaurt (de capra sau de bivolita);
- 150 branza de vaci;
- o lingurita ulei de masline;
- sare, piper;
- masline negre
Mod de preparare:
Spala castravetele, curatal de coaja si da-l pe razatoarea mica.
Stoarce sucul si arunca-l.Curata usturoiul si preseaza-l, ca pentru mujdei.Amesteca iaurtul cu branza de vaci si uleiul de masline, apoi adauga castravetele ras.
Condimenteaza cu sare si piper.Serveste tzatziki ca antreu, cu paine neagra si masline alaturi.
Dupa gust poti pune mai mult ulei de masline si putin oregano.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Trifan Carmen (nemrac)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară