- un castravete;
- 4 catei de usturoi;
- 500 g iaurt (de capra sau de bivolita);
- 150 branza de vaci;
- o lingurita ulei de masline;
- sare, piper;
- masline negre
Mod de preparare:
Spala castravetele, curatal de coaja si da-l pe razatoarea mica.
Stoarce sucul si arunca-l.Curata usturoiul si preseaza-l, ca pentru mujdei.Amesteca iaurtul cu branza de vaci si uleiul de masline, apoi adauga castravetele ras.
Condimenteaza cu sare si piper.Serveste tzatziki ca antreu, cu paine neagra si masline alaturi.
Dupa gust poti pune mai mult ulei de masline si putin oregano.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Trifan Carmen (nemrac)
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse