- 500g de mazare uscata
- 1 ceapa
- 2-3 felii de costita
- Sare
- Partea alba a unui fir de praz
Mod de preparare
Bucata de costita se prajeste putin impreuna cu prazul taiat marunt. Se adauga 3 cani de apa, mazarea, ceapa, sarea si se lasa sa fiarba. Se scurge, se da prin sita si se bate foarte bine.
In acelasi mod puteti sa pregatiti si fasolea alba.
Acest piure este excellent ca garnitura pentru fripturi.
Pofta buna!
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana