redusa
Ingrediente:
- 1 kg ciuperci albe (champinion)
- 1 piept de pui dezosat
- 1 borcan castraveti murati (de 800g)
- 2 borcanele de iaurt tip Cremoso
- 1 galbenus de ou (optional)
- sare
- piper
- marar
Mod de preparare:
Se pune la fiert apa cu sare (intr-o oala suficient de mare ca sa incapa toate ciupercile)
Cand apa clocoteste se pun ciupercile (care in prealabil au fost spalate si curatate).
Se lasa max.10 minute. Se scurg ciupercile, se lasa putin sa se raceasca si apoi se taie cubulete.
Pieptul de pui se spala si se fierbe separat de ciuperci.Dupa ce s-a fiert se taie cubulete.
Castraveti se scurg si se taie cubulete.
Intr-un castron mare se amesteca bina ciupercile, pieptul de pui si castravetii.
Se adauga continutul celor doua borcane de iaurt tip "Cremoso", in care s-a adaugat(optional) galbenusul crud.
Se adauga sare si piper dupa gust.
In momentul servirii se presara marar proaspat tocat.
Pofta buna
O reteta propusa de: Simona Bucur (simona.bucur)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară