45 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 5 kg gogosari
- 500 ml otet
- 500 ml ulei
- 500 g zahar.sare
- piperboabe
- foi de dafin
Mod de preparare:
Otetul,uleiul si zaharul se pun la fiert.Se adauga sare ,piper,foi de dafin.Dupa ce s a dizolvat zaharul se pun la fiert gogosarii spalati ,curatati si taiati .
Se dau 2-3 clocote pana se inmoaie putin,se scot si se pun in borcane .
Se adauga apoi sosul ramas se leaga si se pun la baim-marin 15 minute .
Pofta buna
O reteta propusa de: Marinela Dominte (marinela_diana)
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!