Incearca sa pregatesti gogosarii murati dupa reteta oferita de noi.
Timp de preparare:

45 - min

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

  • 5 kg gogosari
  • 500 ml otet
  • 500 ml ulei
  • 500 g zahar.sare
  • piperboabe
  • foi de dafin

Mod de preparare:

Otetul,uleiul si zaharul se pun la fiert.Se adauga sare ,piper,foi de dafin.Dupa ce s a dizolvat zaharul se pun la fiert gogosarii spalati ,curatati si taiati .
Se dau 2-3 clocote pana se inmoaie putin,se scot si se pun in borcane .
Se adauga apoi sosul ramas se leaga si se pun la baim-marin 15 minute .

Pofta buna

O reteta propusa de: Marinela Dominte (marinela_diana)


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri