1 - ora
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 1-2 vinete
- 4-5 ardei capia
- 2-3 morcovi
- 2-3 rosii
- 2 cepe
- 1 conopida mica
- cateva linguri ulei de masline
- cascaval ras
- vegeta
- piper
Mod de preparare:
Vinetele se taie rondele, se sareaza si se lasa doparte sa iasa apa din ele. Apoi se coc un pic pe tabla impreuna cu ardeii. Rosiile se scufunda in apa fierbinte pentru a putea fi curatate de coaja. Se taie rondele. Morcovii si conopida se dau un pic in clocot in apa cu sare.
Ceapa se taie rondele.
Intr-un vas de jena uns cu ulei se pun straturi de vinete, ardei, rosii, ceapa, morcovi si conopida, se presara un pic de vegeta si piper si se da la cuptor. Se lasa 30-40 de minute se coate vasul se presara cascavalul si se mai lasa la cuptor inca 10-15 minute.
Se serveste calda insa e delicioasa si rece. Se poate servi ca atare sau ca si garnitura pentru friptura.
Pofta buna.
O reteta propusa de: Serban Gabriela (Gaby211081)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară