1 - ora
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 1-2 vinete
- 4-5 ardei capia
- 2-3 morcovi
- 2-3 rosii
- 2 cepe
- 1 conopida mica
- cateva linguri ulei de masline
- cascaval ras
- vegeta
- piper
Mod de preparare:
Vinetele se taie rondele, se sareaza si se lasa doparte sa iasa apa din ele. Apoi se coc un pic pe tabla impreuna cu ardeii. Rosiile se scufunda in apa fierbinte pentru a putea fi curatate de coaja. Se taie rondele. Morcovii si conopida se dau un pic in clocot in apa cu sare.
Ceapa se taie rondele.
Intr-un vas de jena uns cu ulei se pun straturi de vinete, ardei, rosii, ceapa, morcovi si conopida, se presara un pic de vegeta si piper si se da la cuptor. Se lasa 30-40 de minute se coate vasul se presara cascavalul si se mai lasa la cuptor inca 10-15 minute.
Se serveste calda insa e delicioasa si rece. Se poate servi ca atare sau ca si garnitura pentru friptura.
Pofta buna.
O reteta propusa de: Serban Gabriela (Gaby211081)
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.