50 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 3 linguri ulei masiline
- 1 ceapa
- 1 sticla sos de rosii
- busuioc frunze
- sare
- 1 varf de lingura de zahar
- piper
- capere (o lingura )
- 1 conserva mare ton in ulei
Mod de preparare:
Intr-o oala se caleste ceapa taiata in 4 (si desfacuta in foi) in uleiul incins 3 min se adauga sosul de rosii, sarea, zaharul, piperul, frunzele de busuioc (3 frunze), se fierbe pana se inmoaie ceapa (fierbeti cu capac deoarece o sa cam sara), se adauga caperele (spalate de sare) se mai tine pe foc cam 10 min apoi se opreste focul se adauga tonul maruntit.
Se serveste fierbinte cu paste.
Pofta Buna!
O reteta propusa de: Bajan Raluca (rals)
Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei
Începe a 2-a ediție „Odiseea Tânărului Artist”, concursul național de amploare pentru copiii talentați la artă
Cum pot fi combătute dezavantajele școlii online?