50 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 3 linguri ulei masiline
- 1 ceapa
- 1 sticla sos de rosii
- busuioc frunze
- sare
- 1 varf de lingura de zahar
- piper
- capere (o lingura )
- 1 conserva mare ton in ulei
Mod de preparare:
Intr-o oala se caleste ceapa taiata in 4 (si desfacuta in foi) in uleiul incins 3 min se adauga sosul de rosii, sarea, zaharul, piperul, frunzele de busuioc (3 frunze), se fierbe pana se inmoaie ceapa (fierbeti cu capac deoarece o sa cam sara), se adauga caperele (spalate de sare) se mai tine pe foc cam 10 min apoi se opreste focul se adauga tonul maruntit.
Se serveste fierbinte cu paste.
Pofta Buna!
O reteta propusa de: Bajan Raluca (rals)
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor