50 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 3 linguri ulei masiline
- 1 ceapa
- 1 sticla sos de rosii
- busuioc frunze
- sare
- 1 varf de lingura de zahar
- piper
- capere (o lingura )
- 1 conserva mare ton in ulei
Mod de preparare:
Intr-o oala se caleste ceapa taiata in 4 (si desfacuta in foi) in uleiul incins 3 min se adauga sosul de rosii, sarea, zaharul, piperul, frunzele de busuioc (3 frunze), se fierbe pana se inmoaie ceapa (fierbeti cu capac deoarece o sa cam sara), se adauga caperele (spalate de sare) se mai tine pe foc cam 10 min apoi se opreste focul se adauga tonul maruntit.
Se serveste fierbinte cu paste.
Pofta Buna!
O reteta propusa de: Bajan Raluca (rals)
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse