- 250 ml de margarina topita
- 1 pahar de gris
- 2 ahare de zahar
- 1 l de apa
- nuca tocata ( o cescuta)
- scortisoara
Mod de preparare
Se fierbe zaharul cu apa pana se obtine un sirop. Se infierbanta si margarina si se adauga incet grisul.Amesteca incontinuu.
Se adauga apoi siropul, cescuta cu nuci tocate. Se amesteca bine pana cand incepe sa se desprinda de pe peretii cratitei.
Se stinge focul si se acopera putin. Dupa ce se rastoarna intr-o farfurie se presara si putina scortisoara.
Pofta dulce!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară