- 250 ml de margarina topita
- 1 pahar de gris
- 2 ahare de zahar
- 1 l de apa
- nuca tocata ( o cescuta)
- scortisoara
Mod de preparare
Se fierbe zaharul cu apa pana se obtine un sirop. Se infierbanta si margarina si se adauga incet grisul.Amesteca incontinuu.
Se adauga apoi siropul, cescuta cu nuci tocate. Se amesteca bine pana cand incepe sa se desprinda de pe peretii cratitei.
Se stinge focul si se acopera putin. Dupa ce se rastoarna intr-o farfurie se presara si putina scortisoara.
Pofta dulce!
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă