- 1kg dovlecei
- 2cepe
- 4 rosii
- 2 ardei grasi
- 2-3catei de usturoi
- patrunjel
- un piept de pui
Mod de preparare:
Intr-o cratita de cuptor se pune ulei,ceapa taiata julien,dovlegeii taiati feilii,ardeii,cateii de usturoi, rosiile, sare, piper. Se pune la cuptor.
Intre timp intr-o cratita se rumeneste pieptul de pui si se pune deasupra legumelor,se orneaza cu patrunjel.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Hanga Gabriela Liliana (hangalili)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară