- 1kg dovlecei
- 2cepe
- 4 rosii
- 2 ardei grasi
- 2-3catei de usturoi
- patrunjel
- un piept de pui
Mod de preparare:
Intr-o cratita de cuptor se pune ulei,ceapa taiata julien,dovlegeii taiati feilii,ardeii,cateii de usturoi, rosiile, sare, piper. Se pune la cuptor.
Intre timp intr-o cratita se rumeneste pieptul de pui si se pune deasupra legumelor,se orneaza cu patrunjel.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Hanga Gabriela Liliana (hangalili)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?