- 1kg dovlecei
- 2cepe
- 4 rosii
- 2 ardei grasi
- 2-3catei de usturoi
- patrunjel
- un piept de pui
Mod de preparare:
Intr-o cratita de cuptor se pune ulei,ceapa taiata julien,dovlegeii taiati feilii,ardeii,cateii de usturoi, rosiile, sare, piper. Se pune la cuptor.
Intre timp intr-o cratita se rumeneste pieptul de pui si se pune deasupra legumelor,se orneaza cu patrunjel.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Hanga Gabriela Liliana (hangalili)
Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei
Începe a 2-a ediție „Odiseea Tânărului Artist”, concursul național de amploare pentru copiii talentați la artă
Cum pot fi combătute dezavantajele școlii online?