Pregateste o reteta de napolitane de post.

Timp de preparare:

30 - min

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

Crema :

250-300g miere albine,
250-300g zahar,
250-300g margarina,
250-300g nuci macinate,
1-2 lingurite de cacao
4 foi napolitane din comert,

Cantitati egale din : zahar, miere albine, nuci macinate si margarina (250-300g); crema realizata se intinde pe foi de napolitane (4foi)

Mod de preparare:

Se pune mierea la topit, se adauga zaharul. Cand se topeste zaharul se adauga margarina taiata felii si apoi nucile.
Dupe 15 min de cand s-au pus toate ingredientele se pun linguritele de cacao se mai lasa sa fiarba 5 min.
Fierbinte se intinde pe foi.

O reteta propusa de: Wittner Laurentia (laurentiawittner)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Napolitane de post - schnitt-uri.