Napolitane de post - schnitt-uri

30 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
Crema :
250-300g miere albine,
250-300g zahar,
250-300g margarina,
250-300g nuci macinate,
1-2 lingurite de cacao
4 foi napolitane din comert,
Cantitati egale din : zahar, miere albine, nuci macinate si margarina (250-300g); crema realizata se intinde pe foi de napolitane (4foi)
Mod de preparare:
Se pune mierea la topit, se adauga zaharul. Cand se topeste zaharul se adauga margarina taiata felii si apoi nucile.
Dupe 15 min de cand s-au pus toate ingredientele se pun linguritele de cacao se mai lasa sa fiarba 5 min.
Fierbinte se intinde pe foi.
O reteta propusa de: Wittner Laurentia (laurentiawittner)
- ALTE ARTICOLE DESPRE:
- margarina
- miere
- napolitane
- post
- zahar
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei