- paste fainoase - un pachet
- 1 kg de rosii
- 2-3 catei de usutroi
- busuioc
- sare
- ulei dupa gust
- 3-4 masline
Mod de preparare
Pastele se fierb in apa cu sare si dupa ce sunt gata se trec repede printr-un jet de apa rece si se pun deoparte pentru a se raci.
Rosiile se taie in bucatele mici, se piseaza usturoiul si apoi se amesteca cu pastele.
Ulei, sare, cimbru si bucuioc se adauga dupa gust. Se pot adauga si cateva masline in functie de preferinte.
Se baga la frigider si se serveste rece.
Pofta buna!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare
Tânăr electrocutat în Sectorul 1 după ce a urcat pe un tren pentru a recrea o scenă dintr-un joc video
Elena Udrea, eliberată după trei ani de detenție. Primele declarații la ieșirea din închisoare