Pregateste o reteta de napolitane de post.
Timp de preparare:

30 - min

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

Crema :

250-300g miere albine,
250-300g zahar,
250-300g margarina,
250-300g nuci macinate,
1-2 lingurite de cacao
4 foi napolitane din comert,

Cantitati egale din : zahar, miere albine, nuci macinate si margarina (250-300g); crema realizata se intinde pe foi de napolitane (4foi)

Mod de preparare:

Se pune mierea la topit, se adauga zaharul. Cand se topeste zaharul se adauga margarina taiata felii si apoi nucile.
Dupe 15 min de cand s-au pus toate ingredientele se pun linguritele de cacao se mai lasa sa fiarba 5 min.
Fierbinte se intinde pe foi.

O reteta propusa de: Wittner Laurentia (laurentiawittner)


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri