30 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
Crema :
250-300g miere albine,
250-300g zahar,
250-300g margarina,
250-300g nuci macinate,
1-2 lingurite de cacao
4 foi napolitane din comert,
Cantitati egale din : zahar, miere albine, nuci macinate si margarina (250-300g); crema realizata se intinde pe foi de napolitane (4foi)
Mod de preparare:
Se pune mierea la topit, se adauga zaharul. Cand se topeste zaharul se adauga margarina taiata felii si apoi nucile.
Dupe 15 min de cand s-au pus toate ingredientele se pun linguritele de cacao se mai lasa sa fiarba 5 min.
Fierbinte se intinde pe foi.
O reteta propusa de: Wittner Laurentia (laurentiawittner)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară