- 1 dovlecel
- 1 ceapa potrivita
- 1 ou
- 1 pahar ulei
- sare
Mod de preparare:
- Se indeparteaza miezul la dovlecel si coaja daca aceasta nu este cruda.
- se da pa razatoare dovlecelul
- se adauga putina sare si se amesteca cu dovlecelul
- se lasa 2 ore in repaos
- se stoarce apoi dovlecelul bine
- se toaca ceapa marunt si se amesteca cu celluloids
- se face maioneza(3-4 linguri)care se amesteca cu dovlecelul si ceapa
Dupa preferinta, se poate adauga piper, marar
Pofta buna!
O reteta propusa de: Manea Rodica (r.manea)
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.