- 1 dovlecel
- 1 ceapa potrivita
- 1 ou
- 1 pahar ulei
- sare
Mod de preparare:
- Se indeparteaza miezul la dovlecel si coaja daca aceasta nu este cruda.
- se da pa razatoare dovlecelul
- se adauga putina sare si se amesteca cu dovlecelul
- se lasa 2 ore in repaos
- se stoarce apoi dovlecelul bine
- se toaca ceapa marunt si se amesteca cu celluloids
- se face maioneza(3-4 linguri)care se amesteca cu dovlecelul si ceapa
Dupa preferinta, se poate adauga piper, marar
Pofta buna!
O reteta propusa de: Manea Rodica (r.manea)
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei