45 - min
Dificultate:
medie
Ingrediente:
- o jumatate kg de ciuperci
- 1 litru de lapte
- putin delikat
- sare daca mai este nevoie
- piper
- o lingura faina
Mod de preparare:
Se taie ciupercile marunt si se pun in putin ulei,zeama care se lasa la calit se scurge,apoi se pune sarea,piper ,delikatul si laptele se pune cate putin se lasa sa fiarba ,cand scade se mai pune din lapte, aproape de final cam intr-o cana de lapte se dizolva faina si se adauga in ciulama, se mai lasa putin sa fiarba si apoi se opreste.
Se serveste alaturi de mamaliga.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Mihaela Dusa (dusacarmenmihaela)
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse