45 - min
Dificultate:
medie
Ingrediente:
- o jumatate kg de ciuperci
- 1 litru de lapte
- putin delikat
- sare daca mai este nevoie
- piper
- o lingura faina
Mod de preparare:
Se taie ciupercile marunt si se pun in putin ulei,zeama care se lasa la calit se scurge,apoi se pune sarea,piper ,delikatul si laptele se pune cate putin se lasa sa fiarba ,cand scade se mai pune din lapte, aproape de final cam intr-o cana de lapte se dizolva faina si se adauga in ciulama, se mai lasa putin sa fiarba si apoi se opreste.
Se serveste alaturi de mamaliga.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Mihaela Dusa (dusacarmenmihaela)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară