45 - min
Dificultate:
medie
Ingrediente:
- o jumatate kg de ciuperci
- 1 litru de lapte
- putin delikat
- sare daca mai este nevoie
- piper
- o lingura faina
Mod de preparare:
Se taie ciupercile marunt si se pun in putin ulei,zeama care se lasa la calit se scurge,apoi se pune sarea,piper ,delikatul si laptele se pune cate putin se lasa sa fiarba ,cand scade se mai pune din lapte, aproape de final cam intr-o cana de lapte se dizolva faina si se adauga in ciulama, se mai lasa putin sa fiarba si apoi se opreste.
Se serveste alaturi de mamaliga.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Mihaela Dusa (dusacarmenmihaela)
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.