50 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- oua fierte, tari
- 1 castravete murat
- 1 cartof fiert, cald-musai!+1 lingurita de unt
- 1 morcov fiert
- boabe de piper zdrobite
- sare
- jumatati de bete scobitori
Mod de preparare:
Se taie ouale jumatati si se scot galbenusurile care se paseaza si se freaca cu 1 lingura ulei-preferabil de masline,cu mustar dupa gust, sare + "resturi" taiate cubulete de la morcov si castravete
Daca avem 5 oua, vom avea automat 10 puisori-prin lujumatatire.Taiem din morcov 10 cioculete, 10 creste iar din castravete 20 aripioare si 10 codite.surplusul , castravete+morcov, se taie marunt si se amesteca cu galbenusurile .
Se vor umple jumatatile de ou. Din cartof fiert, zdrobit cat e cald, amestecat cu unt se fac 10 bilute-capsoarele puilor.Li se adauga creste , ciocuri si ochi.
Cu ajutorul unei jumatati de scobitoarea se "lipeste" fiecare cap de corpul puiului...
Se cresteaza cu un cutit 3 locuri in care se vor infige aripioarele si codita.Aveti grija sa atentionati asupra prezentei scobitorii.
Nu am reusit sa fac poze, din pacate...
Pofta buna!
O reteta propusa de: Sultanica Popescu (Sultanica)
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare
Tânăr electrocutat în Sectorul 1 după ce a urcat pe un tren pentru a recrea o scenă dintr-un joc video
Elena Udrea, eliberată după trei ani de detenție. Primele declarații la ieșirea din închisoare