Incearca o reteta deosebita!

Timp de preparare:

50 - min

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

  • oua fierte, tari
  • 1 castravete murat
  • 1 cartof fiert, cald-musai!+1 lingurita de unt
  • 1 morcov fiert
  • boabe de piper zdrobite
  • sare
  • jumatati de bete scobitori

Mod de preparare:

Se taie ouale jumatati si se scot galbenusurile care se paseaza si se freaca cu 1 lingura ulei-preferabil de masline,cu mustar dupa gust, sare + "resturi" taiate cubulete de la morcov si castravete
Daca avem 5 oua, vom avea automat 10 puisori-prin lujumatatire.Taiem din morcov 10 cioculete, 10 creste iar din castravete 20 aripioare si 10 codite.surplusul , castravete+morcov, se taie marunt si se amesteca cu galbenusurile .
Se vor umple jumatatile de ou. Din cartof fiert, zdrobit cat e cald, amestecat cu unt se fac 10 bilute-capsoarele puilor.Li se adauga creste , ciocuri si ochi.
Cu ajutorul unei jumatati de scobitoarea se "lipeste" fiecare cap de corpul puiului...
Se cresteaza cu un cutit 3 locuri in care se vor infige aripioarele si codita.Aveti grija sa atentionati asupra prezentei scobitorii.
Nu am reusit sa fac poze, din pacate...

Pofta buna!

O reteta propusa de: Sultanica Popescu (Sultanica)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Puisori.