- 1kg caise
- 150gr zahar
- 3oua
- 100 unt
- 100 gr smantana groasa
- 100 faina
- 12 pachet praf de copt
Mod de preparare:
Se fierbe 250 ml apa si100 gr zahar.dupa 5 min,ia vasul de pe foc si pune in el caisele desfacute in doua.pt 10 min. Scurge-le bine.Bate ouale cu zaharul,untul moale si smantana.
Adauga treptat faina cernuta cu praful de copt si amesteca bine.
Toarna aluatul intr-o forma unsa cu unt si pune deasupra jumatatile de caise.Se coace la foc potrivit.
Pofta buna.
O reteta propusa de: Motan Emilia (francisca)
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?