1 ora
Dificultate:
medie
Ingrediente:
- 500 g piept de pui
- sunca sau kaizer (afumate sau nu)
- cascaval (grasime 30%)
- 6 linguri pesmet
- 2 oua
- 2 linguri faina alba
- sare
- piper
- 100 ml ulei
Mod de preparare:
Pieptul de pui se feliaza incat atunci cand se bate sa iasa subtirel.Se bate pieptul,nu prea tare ca sa nu se rupa,se condimenteaza,se taie kaizerul si cascavalul felii mai mici.
Pe fiecare piept batut se pune o felie de cascaval si una de kaizer, se ruleaza atat cat se poate (oricum nu se vor desface in tigaie), se dau rulourile obtinute prin faina alba, prin ouale batute si prin pesmet, apoi se pun la prajit in ulei incins,la foc potrivit.
Se prajesc rulourile pe toate partile pana prind o culoare aurie si se aseaza pe o farfurie cu servetel, care absoarbe toata grasimea.
Pofta buna!
O reteta propusa de: M A (emyia)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară