20 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- un dovlecel
- maioneza de casa
- sare
- piper
- delikat
- o legatura de marar verde
- usturoi.
Mod de preparare:
Dovlecelul se curata si se jeluieste(se da pe razatoare ca sa fie frumoase firisoare) se da in clocot putin impreuna cu 3 lingurite de otet(otet pt dovleacul sa isi pastreze forma si sa nu devina mamaliga)apoi se strecoara se stoarce bine.Cand s-a racit se adauga maioneza ,condimentele mararul usturoiul fin zdrobit.
Se pune la rece cu capac intr-o cutiuta se lasa putin sa se patrunda condimentele.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Motan Daniela (francisca)
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana