20 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- un dovlecel
- maioneza de casa
- sare
- piper
- delikat
- o legatura de marar verde
- usturoi.
Mod de preparare:
Dovlecelul se curata si se jeluieste(se da pe razatoare ca sa fie frumoase firisoare) se da in clocot putin impreuna cu 3 lingurite de otet(otet pt dovleacul sa isi pastreze forma si sa nu devina mamaliga)apoi se strecoara se stoarce bine.Cand s-a racit se adauga maioneza ,condimentele mararul usturoiul fin zdrobit.
Se pune la rece cu capac intr-o cutiuta se lasa putin sa se patrunda condimentele.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Motan Daniela (francisca)
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă