20 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 20 buc.cannelloni,
- sare,
- piper,
- 20 buc.mititei,
- 4 rosii mari sau o conserva de rosii taiate cubulete,
- boia de ardei,
- maiorana(proaspata sau uscata),
- 150g.smantana,
- unt pentru uns o forma de Jena,
- 250g.cascaval ras,
- 1 lingura zahar,
- cateva fire de patrunjel verde;
Mod de preparare:
1.Se incinge cuptorul la 180*C.Se umplu cannelloni cu cate un mititel ,pe care il alungim in functie de lungimea cannellonului.Se aseaza unul langa altul intr-un vas de Jena uns cu unt.
2.Rosiile se curata de pielita prin scufundare in apa clocotita ,se taie cubulete (sau folosim rosii din conserva) si se amesteca cu sare,piper,1 lingurita boia ,zahar si maiorana.Se adauga smantana ,se amesteca bine si sosul obtinut se pune peste cannelloni.
3.Se presara cu cascaval ras si se coc 15 minute in cuptor ,la foc mediu.Se orneaza cu frunze de patrunjel verde.Se servesc fierbinti cu un vin alb sec.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?