20 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 20 buc.cannelloni,
- sare,
- piper,
- 20 buc.mititei,
- 4 rosii mari sau o conserva de rosii taiate cubulete,
- boia de ardei,
- maiorana(proaspata sau uscata),
- 150g.smantana,
- unt pentru uns o forma de Jena,
- 250g.cascaval ras,
- 1 lingura zahar,
- cateva fire de patrunjel verde;
Mod de preparare:
1.Se incinge cuptorul la 180*C.Se umplu cannelloni cu cate un mititel ,pe care il alungim in functie de lungimea cannellonului.Se aseaza unul langa altul intr-un vas de Jena uns cu unt.
2.Rosiile se curata de pielita prin scufundare in apa clocotita ,se taie cubulete (sau folosim rosii din conserva) si se amesteca cu sare,piper,1 lingurita boia ,zahar si maiorana.Se adauga smantana ,se amesteca bine si sosul obtinut se pune peste cannelloni.
3.Se presara cu cascaval ras si se coc 15 minute in cuptor ,la foc mediu.Se orneaza cu frunze de patrunjel verde.Se servesc fierbinti cu un vin alb sec.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară