20 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 20 buc.cannelloni,
- sare,
- piper,
- 20 buc.mititei,
- 4 rosii mari sau o conserva de rosii taiate cubulete,
- boia de ardei,
- maiorana(proaspata sau uscata),
- 150g.smantana,
- unt pentru uns o forma de Jena,
- 250g.cascaval ras,
- 1 lingura zahar,
- cateva fire de patrunjel verde;
Mod de preparare:
1.Se incinge cuptorul la 180*C.Se umplu cannelloni cu cate un mititel ,pe care il alungim in functie de lungimea cannellonului.Se aseaza unul langa altul intr-un vas de Jena uns cu unt.
2.Rosiile se curata de pielita prin scufundare in apa clocotita ,se taie cubulete (sau folosim rosii din conserva) si se amesteca cu sare,piper,1 lingurita boia ,zahar si maiorana.Se adauga smantana ,se amesteca bine si sosul obtinut se pune peste cannelloni.
3.Se presara cu cascaval ras si se coc 15 minute in cuptor ,la foc mediu.Se orneaza cu frunze de patrunjel verde.Se servesc fierbinti cu un vin alb sec.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!