20 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 20 buc.cannelloni,
- sare,
- piper,
- 20 buc.mititei,
- 4 rosii mari sau o conserva de rosii taiate cubulete,
- boia de ardei,
- maiorana(proaspata sau uscata),
- 150g.smantana,
- unt pentru uns o forma de Jena,
- 250g.cascaval ras,
- 1 lingura zahar,
- cateva fire de patrunjel verde;
Mod de preparare:
1.Se incinge cuptorul la 180*C.Se umplu cannelloni cu cate un mititel ,pe care il alungim in functie de lungimea cannellonului.Se aseaza unul langa altul intr-un vas de Jena uns cu unt.
2.Rosiile se curata de pielita prin scufundare in apa clocotita ,se taie cubulete (sau folosim rosii din conserva) si se amesteca cu sare,piper,1 lingurita boia ,zahar si maiorana.Se adauga smantana ,se amesteca bine si sosul obtinut se pune peste cannelloni.
3.Se presara cu cascaval ras si se coc 15 minute in cuptor ,la foc mediu.Se orneaza cu frunze de patrunjel verde.Se servesc fierbinti cu un vin alb sec.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie