40 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 6-8 oua(functie de marimea tavii de copt)
- o cana de zahar
- o ceasca de ulei
- un praf de copt
- miez de nuca(optional)
- fructe de orice fel(mere, prune,struguri,pere,cirese,visine,capsuni etc)
- esenta
- o cana de faina
Mod de preparare:
Ouale se bat cu zaharul pana cand acesta se topeste, se adauga uleiul in reprize mici ca la maioneza, apoi praful de copt stins in zeama de lamaie,esenta si faina dupa care se toarna compozitia in tava tapetata cu hartie si unsa cu margarina.
Fructele taiate cubulete sau jumatati dupa caz, functie de tipul folosit se imprastie unifor pe toata suprafata prajiturii iar deasupra se adauga miez de nuca maruntit(se poate si fara). Se baga compozitia in cuptorul incalzit si se lasa 15 min la foc mare dupa care inca 15 min la foc mic.
Este o prajitura delicioasa si racoritoare dat fiind continutul de fructe si....pofta buna!
O reteta propusa de: Popescu Elena (lady_white)
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana