IN ACEST ARTICOL:
Este o prajitura care se poate prepara atat vara cat si iarna.
Timp de preparare:

40 - min

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

  • 6-8 oua(functie de marimea tavii de copt)
  • o cana de zahar
  • o ceasca de ulei
  • un praf de copt
  • miez de nuca(optional)
  • fructe de orice fel(mere, prune,struguri,pere,cirese,visine,capsuni etc)
  • esenta
  • o cana de faina

Mod de preparare:

Ouale se bat cu zaharul pana cand acesta se topeste, se adauga uleiul in reprize mici ca la maioneza, apoi praful de copt stins in zeama de lamaie,esenta si faina dupa care se toarna compozitia in tava tapetata cu hartie si unsa cu margarina.

Fructele taiate cubulete sau jumatati dupa caz, functie de tipul folosit se imprastie unifor pe toata suprafata prajiturii iar deasupra se adauga miez de nuca maruntit(se poate si fara). Se baga compozitia in cuptorul incalzit si se lasa 15 min la foc mare dupa care inca 15 min la foc mic.

Este o prajitura delicioasa si racoritoare dat fiind continutul de fructe si....pofta buna!

O reteta propusa de: Popescu Elena (lady_white)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri