Timp de preparare:
35 - min
Dificultate ciuperci la cuptor:
redusa
Ingrediente ciuperci la cuptor:
- 8 - 10 ciuperci de sera,
- ulei,
- zeama de la o jumatate de lamaie,
- 8-1o feliute de rosie,
- ardei gras sau capia (dupa preferinte)
- cascaval,
- marar, patrunjel,
- ulei sau unt,
- sare, piper.
Mod de preparare ciuperci la cuptor:
Cozile ciupercilor se indeparteaza si se taie marunt impreuna cu ardeiul. Acestea se amesteca impreuna cu mararul tocat, marunt si se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust. Amestecul format se pune in palariile ciupercilor, in causul format dupa indepartarea cozilor.
In tava pentru cuptor se pun ciupercile, dupa ce a fost, in prealabil, unsa cu ulei sau unt. Se stropesc ciupercile cu zeama de lamaie si uleiul sau untul ramas si se pune cate o felie de rosie pe deasupra.
Dupa 15-20 de minute se presara cascavalul ras peste ciuperci (in functie de intensitatea caldurii degajate de cuptor). Se mai lasa cateva minute si apoi se scot si se orneaza cu cate o frunza de patrunjel.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Marin Andreea (andreamrox)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară