Pentru un aperitiv la o masa festiva.O reteta de ciuperci la cuptor gustoasa.

Timp de preparare:

35 - min

Dificultate ciuperci la cuptor:

redusa

Ingrediente ciuperci la cuptor:

  • 8 - 10 ciuperci de sera,
  • ulei,
  • zeama de la o jumatate de lamaie,
  • 8-1o feliute de rosie,
  • ardei gras sau capia (dupa preferinte)
  • cascaval,
  • marar, patrunjel,
  • ulei sau unt,
  • sare, piper.

Mod de preparare ciuperci la cuptor:

Cozile ciupercilor se indeparteaza si se taie marunt impreuna cu ardeiul. Acestea se amesteca impreuna cu mararul tocat, marunt si se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust. Amestecul format se pune in palariile ciupercilor, in causul format dupa indepartarea cozilor.

In tava pentru cuptor se pun ciupercile, dupa ce a fost, in prealabil, unsa cu ulei sau unt. Se stropesc ciupercile cu zeama de lamaie si uleiul sau untul ramas si se pune cate o felie de rosie pe deasupra.

Dupa 15-20 de minute se presara cascavalul ras peste ciuperci (in functie de intensitatea caldurii degajate de cuptor). Se mai lasa cateva minute si apoi se scot si se orneaza cu cate o frunza de patrunjel.

Pofta buna!

O reteta propusa de: Marin Andreea (andreamrox)

Citeste si:
Avantajele și beneficiile drenajului limfatic
Avantajele și beneficiile...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri