Ingrediente:
- 2-3 dovlecei
- 1 legatura de patrunjel
- 3-6 catei de usturoi taiati marunt
- otet de mere
Mod de preparare:
Se feliaza dovleceii si se prajesc in ulei.
Intr-un vas de stica se aseaza un strat de dovlecei,sare,usturoi,si stropiti cu putin otet se pune patrunjel,se alterneaza straturile, se termina cu patrunjel pus deasupra.
Pofta buna!
O reteta propusa de:Hanga Gabriela (hangalili)
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana