- 250 g faina
- 100 g unt
- 2 oua
- 1 lingura de lapte
- 1 lingura de smantana
- O jumatate de lingurita de sare
- 2 lingurite de chimen
Mod de preparare
Faina se amesteca bine cu unt. Se face un loc la mijloc si se adauga un ou, o lingura de lapte, sare si smantana.
Se framanta si se pune la rece ca sa se intareasca. Se pregatesc apoi saratele, forme de bete subtiri.
Se dau prin ou amestecat cu ou si chimen. Se pun intr-o tava si se baga la cuptor.
Pofta buna!
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă