- 250 g faina
- 100 g unt
- 2 oua
- 1 lingura de lapte
- 1 lingura de smantana
- O jumatate de lingurita de sare
- 2 lingurite de chimen
Mod de preparare
Faina se amesteca bine cu unt. Se face un loc la mijloc si se adauga un ou, o lingura de lapte, sare si smantana.
Se framanta si se pune la rece ca sa se intareasca. Se pregatesc apoi saratele, forme de bete subtiri.
Se dau prin ou amestecat cu ou si chimen. Se pun intr-o tava si se baga la cuptor.
Pofta buna!
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?