- 500 g peste mici (obleti, guvizi, albisoara)
- ulei
- sare
- 1 lamaie
Mod de preparare
Se curata pestii, se taie capul, se sareaza se pun intr-o craticioara ( sa nu fie mare pentru a nu pune prea mult ulei) asemenea unor sardele in cutie.
Se toarna ulei cat sa se acopere si se adauga apa, dar nu mai mult de o treime din cantitatea de ulei. Se fierb pe baia de apa. Dupa ce apa a scazut, sardelele sunt gata.
Sunt excelente reci si cu zeama de lamaie.
Pofta buna!
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare