- 500 g peste mici (obleti, guvizi, albisoara)
- ulei
- sare
- 1 lamaie
Mod de preparare
Se curata pestii, se taie capul, se sareaza se pun intr-o craticioara ( sa nu fie mare pentru a nu pune prea mult ulei) asemenea unor sardele in cutie.
Se toarna ulei cat sa se acopere si se adauga apa, dar nu mai mult de o treime din cantitatea de ulei. Se fierb pe baia de apa. Dupa ce apa a scazut, sardelele sunt gata.
Sunt excelente reci si cu zeama de lamaie.
Pofta buna!
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!