- 500 g peste mici (obleti, guvizi, albisoara)
- ulei
- sare
- 1 lamaie
Mod de preparare
Se curata pestii, se taie capul, se sareaza se pun intr-o craticioara ( sa nu fie mare pentru a nu pune prea mult ulei) asemenea unor sardele in cutie.
Se toarna ulei cat sa se acopere si se adauga apa, dar nu mai mult de o treime din cantitatea de ulei. Se fierb pe baia de apa. Dupa ce apa a scazut, sardelele sunt gata.
Sunt excelente reci si cu zeama de lamaie.
Pofta buna!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară