- 5 linguri zahar, este de preferat sa fie pisat
- 5 oua
- 6 linguri pesmet fin
- zeama de la ½ lamaie
- frisca
- gem
Sirop:
- 150 g zahar
- 2 lingurite de rom
- 1 pahar apa
Mod de preparare
Zaharul se freaca bine cu galbenusurile pana se obtine o crema, se pune zeama de lamaie si 5-6 linguri de pesmet fin.
Albusurile se bat spuma si se adauga peste amestecul anterior.
Se pune compozitia in forme de savarina si se coace la foc potrivit, apoi se insiropeaz� cu siropul obtinut din ingredientele prezentate mai sus.
Dupa ce s-a racit, se adauga frisca si daca doresti si gem.
Pofta dulce!
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?