- 5 linguri zahar, este de preferat sa fie pisat
- 5 oua
- 6 linguri pesmet fin
- zeama de la ½ lamaie
- frisca
- gem
Sirop:
- 150 g zahar
- 2 lingurite de rom
- 1 pahar apa
Mod de preparare
Zaharul se freaca bine cu galbenusurile pana se obtine o crema, se pune zeama de lamaie si 5-6 linguri de pesmet fin.
Albusurile se bat spuma si se adauga peste amestecul anterior.
Se pune compozitia in forme de savarina si se coace la foc potrivit, apoi se insiropeaz� cu siropul obtinut din ingredientele prezentate mai sus.
Dupa ce s-a racit, se adauga frisca si daca doresti si gem.
Pofta dulce!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară