- 5 linguri zahar, este de preferat sa fie pisat
- 5 oua
- 6 linguri pesmet fin
- zeama de la ½ lamaie
- frisca
- gem
Sirop:
- 150 g zahar
- 2 lingurite de rom
- 1 pahar apa
Mod de preparare
Zaharul se freaca bine cu galbenusurile pana se obtine o crema, se pune zeama de lamaie si 5-6 linguri de pesmet fin.
Albusurile se bat spuma si se adauga peste amestecul anterior.
Se pune compozitia in forme de savarina si se coace la foc potrivit, apoi se insiropeaz� cu siropul obtinut din ingredientele prezentate mai sus.
Dupa ce s-a racit, se adauga frisca si daca doresti si gem.
Pofta dulce!
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei