- 5 linguri zahar, este de preferat sa fie pisat
- 5 oua
- 6 linguri pesmet fin
- zeama de la ½ lamaie
- frisca
- gem
Sirop:
- 150 g zahar
- 2 lingurite de rom
- 1 pahar apa
Mod de preparare
Zaharul se freaca bine cu galbenusurile pana se obtine o crema, se pune zeama de lamaie si 5-6 linguri de pesmet fin.
Albusurile se bat spuma si se adauga peste amestecul anterior.
Se pune compozitia in forme de savarina si se coace la foc potrivit, apoi se insiropeaz� cu siropul obtinut din ingredientele prezentate mai sus.
Dupa ce s-a racit, se adauga frisca si daca doresti si gem.
Pofta dulce!
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!