60 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 300g. foi de placinta congelate(din comert),
- 400g. sparanghel verde
- 200g.spanac,
- 100g. sunca feliata,
- 100g.cascaval ,
- 1 galbenus,
- sare;
Mod de preparare:
1.Se decongeleaza foile de placinta.Se curata sparanghelul ,se taie partea lemnoasa(tare)si se fierbe in apa clocotita sarata.Se taie felii cascavalul.
2.Pe o folie de aluminiu se pun foile de placinta ,peste care se aseaza feliile de sunca, apoi se pune spanacul spalat si scurs, se acopera cu feliile de cascaval, peste care se va pune sparanghelul.Cu ajutorul foliei se ruleaza .Marginile se imping spre interior pentru ca sa nu iasa compozitia in timpul coacerii.
3.Se aseaza strudelul intr-o tava ,in care am pus hartie de copt ,se unge cu galbenus de ou si se coace in cuptor preincalzit.Cald, se taie in bucati.Se serveste insotit de un sos olandez, care se prepara astfel:5 galbenuse de ou se amesteca cu sucul de la o lamaie ,cu 5 linguri de supa de carne ,cu sare si apoi , cu mixerul, se amesteca pana devine o compozitie cremoasa.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei