60 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 300g. foi de placinta congelate(din comert),
- 400g. sparanghel verde
- 200g.spanac,
- 100g. sunca feliata,
- 100g.cascaval ,
- 1 galbenus,
- sare;
Mod de preparare:
1.Se decongeleaza foile de placinta.Se curata sparanghelul ,se taie partea lemnoasa(tare)si se fierbe in apa clocotita sarata.Se taie felii cascavalul.
2.Pe o folie de aluminiu se pun foile de placinta ,peste care se aseaza feliile de sunca, apoi se pune spanacul spalat si scurs, se acopera cu feliile de cascaval, peste care se va pune sparanghelul.Cu ajutorul foliei se ruleaza .Marginile se imping spre interior pentru ca sa nu iasa compozitia in timpul coacerii.
3.Se aseaza strudelul intr-o tava ,in care am pus hartie de copt ,se unge cu galbenus de ou si se coace in cuptor preincalzit.Cald, se taie in bucati.Se serveste insotit de un sos olandez, care se prepara astfel:5 galbenuse de ou se amesteca cu sucul de la o lamaie ,cu 5 linguri de supa de carne ,cu sare si apoi , cu mixerul, se amesteca pana devine o compozitie cremoasa.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!