30 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- o ceapa
- un ardei gras
- un kg de cartofi
- 100 de ml ulei
- o lingurita de boia dulce
- sare
- piper
- patrunjel verde
- foi de dafin
- un catel de usturoi
Mod de preparare:
Se pune uleiul intr-o cratita apoi se taie ceapa si ardeiul care se calesc 3 min.
Se adauga boiaua apoi cartofii taiati cubulete; se pune apa peste ele,se adauga sare si piper dupa gust.
Se fierb, apoi se adauga usturoiul pisat,f oile de dafin si patrunjelul verde.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Marginean Maria (marya_mrg)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?