IN ACEST ARTICOL:
Este o supa de primavara foarte gustoasa;prazul ii da o aroma aparte.
Timp de preparare:

45 - min

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

  • 2 fire de praz
  • 1 ceapa potrivit de mare
  • 2 catei de usturoi
  • 1 morcov
  • 250g.cartofi
  • 2 linguri ulei
  • 2dl.lapte
  • 2 cubulete pentru supa de gaina
  • sare
  • piper
  • 1 castravete de sera
  • 4 ridichi
  • 2 oua fierte tare
  • 2dl.frisca de gatit
  • 1-2 fire de patrunjel


Mod de preparare:

1.Prazul,ceapa,morcovul, usturoiul si cartofii se curata,se spala ;prazul si morcovul se taie rondele,iar cartofii in cubulete.

2.Se pune uleiul intr-o cratita ,se adauga prazul,ceapa si usturoiul si se calesc toate impreuna.Apoi , se adauga morcovul si cartofiisi se mai calesc 2-3 minute.Varsam peste legume laptele si 1,2 l. apa,cubuletele de supa de gaina zdrobite ,sare,piper si, acoperit, se fierba 25-30 minute

3.Castravetele si ridichiile spalate se taie in rondele subtiri.ouale fierte se rad pe razatoarea mica.

4.In supa se incorporeaza frisca de gatit ,apoi se pune in blender pentru a obtine o supa-crema.Daca este necesar , se mai sareaza si pipereaza.

5.Supa-crema se serveste in supiera.Deasupra supei presaram ouale rase si patrunjel tocat. In fiecare farfurie,deasupra supei se pun felii de castraveti si ridichi, pe care ii servim intr-un bol separat.

Pofta buna!


O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai bune și nutritive preparate de toamnă pe care să le consumi în această perioadă Beneficiile consumului de broccoli și rețete delicioase Mâncare de linte roșie - Rețete delicioase, hrănitoare și ușor de preparat

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri