40 - min
Dificultate:
medie
Ingrediente:
Pentru sos:
- 3 cepe taiate cuburi
- 2 catei de usturoi zdrobiti
- 3 linguri ulei
- 5 linguri sherry
- 1 lingura miere
- 600g.rosiitaiate cubulete(fara pielita)
- sare
- piper
- 400g.carne de vita macinata
- 100g.chorizo(carnat picant)
- 1 ardei iute-chili
- 2 felii de paine pentru sandwich
- 1 ou
- sare
- piper
- 250g.mozzarella,taiata cubulete
- 2 linguri unt pentru gatit
Mod de preparare:
1.In ulei incins se caleste ceapa ,usturoiul,se adauga sherry, mierea si rosiile.Se sareaza, pipereaza si se lasa sa fiarba 20 minute.
2.Carnea tocata se amesteca cu carnatul taiat marunt, cu ardeiul iute taiat marunt,cu oul si painea faramitata.Din aceasta compozitie ,cu mainile umede , se formeaza mici chiftele, in mijlocul carora se pune cate un cubulet de mozzarella.
3.Mini-chiftelele se frig in unt incins.Se servesc cu sosul de rosii , servit alaturi de mini-chiftelute , in sosiera.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Cancerul de sân triplu negativ (TNBC) în România. Sondaj: 7 din 10 paciente chestionate cu TNBC au până în 50 de ani
Un cabinet de avocat din Iași vă va ajuta să înființați o societate în deplină legalitate!
Cum te simți cu adevărat? – un experiment psihologic inedit
La Campionat ținem cu ele! Avon și Asociația Anais oferă butoane de panică femeilor vulnerabile, în perioada EURO 2024