40 - min
Dificultate:
medie
Ingrediente:
Pentru sos:
- 3 cepe taiate cuburi
- 2 catei de usturoi zdrobiti
- 3 linguri ulei
- 5 linguri sherry
- 1 lingura miere
- 600g.rosiitaiate cubulete(fara pielita)
- sare
- piper
- 400g.carne de vita macinata
- 100g.chorizo(carnat picant)
- 1 ardei iute-chili
- 2 felii de paine pentru sandwich
- 1 ou
- sare
- piper
- 250g.mozzarella,taiata cubulete
- 2 linguri unt pentru gatit
Mod de preparare:
1.In ulei incins se caleste ceapa ,usturoiul,se adauga sherry, mierea si rosiile.Se sareaza, pipereaza si se lasa sa fiarba 20 minute.
2.Carnea tocata se amesteca cu carnatul taiat marunt, cu ardeiul iute taiat marunt,cu oul si painea faramitata.Din aceasta compozitie ,cu mainile umede , se formeaza mici chiftele, in mijlocul carora se pune cate un cubulet de mozzarella.
3.Mini-chiftelele se frig in unt incins.Se servesc cu sosul de rosii , servit alaturi de mini-chiftelute , in sosiera.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară