40 - min
Dificultate:
medie
Ingrediente:
Pentru sos:
- 3 cepe taiate cuburi
- 2 catei de usturoi zdrobiti
- 3 linguri ulei
- 5 linguri sherry
- 1 lingura miere
- 600g.rosiitaiate cubulete(fara pielita)
- sare
- piper
- 400g.carne de vita macinata
- 100g.chorizo(carnat picant)
- 1 ardei iute-chili
- 2 felii de paine pentru sandwich
- 1 ou
- sare
- piper
- 250g.mozzarella,taiata cubulete
- 2 linguri unt pentru gatit
Mod de preparare:
1.In ulei incins se caleste ceapa ,usturoiul,se adauga sherry, mierea si rosiile.Se sareaza, pipereaza si se lasa sa fiarba 20 minute.
2.Carnea tocata se amesteca cu carnatul taiat marunt, cu ardeiul iute taiat marunt,cu oul si painea faramitata.Din aceasta compozitie ,cu mainile umede , se formeaza mici chiftele, in mijlocul carora se pune cate un cubulet de mozzarella.
3.Mini-chiftelele se frig in unt incins.Se servesc cu sosul de rosii , servit alaturi de mini-chiftelute , in sosiera.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.