40 - min
Dificultate:
medie
Ingrediente:
Pentru sos:
- 3 cepe taiate cuburi
- 2 catei de usturoi zdrobiti
- 3 linguri ulei
- 5 linguri sherry
- 1 lingura miere
- 600g.rosiitaiate cubulete(fara pielita)
- sare
- piper
- 400g.carne de vita macinata
- 100g.chorizo(carnat picant)
- 1 ardei iute-chili
- 2 felii de paine pentru sandwich
- 1 ou
- sare
- piper
- 250g.mozzarella,taiata cubulete
- 2 linguri unt pentru gatit
Mod de preparare:
1.In ulei incins se caleste ceapa ,usturoiul,se adauga sherry, mierea si rosiile.Se sareaza, pipereaza si se lasa sa fiarba 20 minute.
2.Carnea tocata se amesteca cu carnatul taiat marunt, cu ardeiul iute taiat marunt,cu oul si painea faramitata.Din aceasta compozitie ,cu mainile umede , se formeaza mici chiftele, in mijlocul carora se pune cate un cubulet de mozzarella.
3.Mini-chiftelele se frig in unt incins.Se servesc cu sosul de rosii , servit alaturi de mini-chiftelute , in sosiera.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare