Ingrediente
- 300 carne tocata
- 6 oua
- Sare
- Piper
- Patrunjel
- Ulei
- Mustar
Mod de preparare
Carena toccata se amesteca bine cu condiment si cu 3 oua. Se intinde apoi pe o foaie de planseta unsa. Se unge compozitia intinsa cu mustar si se adauga apoi o omleta facuta din restul de oua.
Se ruleaza cu mare grija si o pui intr-o tava unsa cu ulei. Pe deasupra se da iar cu un strat subtire de mustar.
Se coace la foc potrivit.
Pofta buna!
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?