Ingrediente
- 300 carne tocata
- 6 oua
- Sare
- Piper
- Patrunjel
- Ulei
- Mustar
Mod de preparare
Carena toccata se amesteca bine cu condiment si cu 3 oua. Se intinde apoi pe o foaie de planseta unsa. Se unge compozitia intinsa cu mustar si se adauga apoi o omleta facuta din restul de oua.
Se ruleaza cu mare grija si o pui intr-o tava unsa cu ulei. Pe deasupra se da iar cu un strat subtire de mustar.
Se coace la foc potrivit.
Pofta buna!
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă