Ingrediente
- 300 carne tocata
- 6 oua
- Sare
- Piper
- Patrunjel
- Ulei
- Mustar
Mod de preparare
Carena toccata se amesteca bine cu condiment si cu 3 oua. Se intinde apoi pe o foaie de planseta unsa. Se unge compozitia intinsa cu mustar si se adauga apoi o omleta facuta din restul de oua.
Se ruleaza cu mare grija si o pui intr-o tava unsa cu ulei. Pe deasupra se da iar cu un strat subtire de mustar.
Se coace la foc potrivit.
Pofta buna!
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana