- 1 pui
- 500 g ficatei de pasare
- 250 kaizer
- ulei
- sare
- piper
Puiul se spala foarte bine. Se parleste putin la flacara si apoi se spala iar. Kaizerul se taie in felii subtiri si ficateii se spala si ei. In pui se pune putina sare si piper dupa gust.
Se umple apoi intreg puiul cu kaizer si cu ficatei. Se prinde cu scobitori. Puiul se pune intr-o punga speciala de copt si se pune in tava. Pe langa pui se pun ficatei si felii de kaizer.
Se baga la cuptor.
Pofta buna!
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare