- 2 oua
- 200 g faina
- 150 g salam
- ketchup
- 150 g telemea
- 120 g sunculita afumata
- 100 g cascaval
- 100 g cabanos
- 1ceapa
- 1 ardei
- 4 lingurite de ulei
- 300ml apa
- sare
- cimbru
- 1 varf de cutit de praf de copt stins cu zeama de lamaie
Mod de preparare
Ouale se bat bine si se amesteca cu 300 ml apa. Se adauga faina si sare dupa gust si praful de copt. Se obtine o compozitie asemanatoare cu cea de clatite.
Sunculita afumata, ceapa, cabanosul si ardeiul se taie maruntit si se calesc intr-o tigaie cu 4 lingurite de ulei. Dupa ce s-au inmuiat putin, se scoate pe o farfurie ¾ din compozitie si se pastreaza ¼ in tigaie.
Peste aceasta se toarna cu polonicul ¼ din aluat. Se coace pe o parte, apoi se intoarce pe cealalata parte si se presara cu ¼ din salamul taiat cubulete si tot atata telemea rasa.
Se scoate foaia pe o farfurie, se adauga peste aceasta ketchup si se presara cu cascaval ras, cimbru.
Se repeta pentru celelalte 3 portii.
In final se obtin 4 astfel de pizza.
Este delicioasa.
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse