- 350 g sunca slaba
- 100 g smantana
- 100 g ciuperci
- 3 oua
- 100 g unt
- 5 sardele
- 1 ceapa mica
- piper
- nucsoara
- sare
Mod de preparare
Ceapa se rade fin. Se caleste putin. Se pun ciupercile tocate marunt, putina sare si restul de condimente. Se lasa sa fiarba si se acopera. Daca apa lasata de ciuperci nu este suficienta se mai adauga putina apa.
Ouale se fierb, trebuie sa fie tari.
Sunca si ciupercile se toaca marunt, eventual se poate da prin masina de tocat. Peste acestea se adauga ouale taiate marunt, smantana si sardelele. Se pune si unt si se amesteca totul foarte bine.
Se pune totul la frigider si se poate servi.
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare