- 350 g sunca slaba
- 100 g smantana
- 100 g ciuperci
- 3 oua
- 100 g unt
- 5 sardele
- 1 ceapa mica
- piper
- nucsoara
- sare
Mod de preparare
Ceapa se rade fin. Se caleste putin. Se pun ciupercile tocate marunt, putina sare si restul de condimente. Se lasa sa fiarba si se acopera. Daca apa lasata de ciuperci nu este suficienta se mai adauga putina apa.
Ouale se fierb, trebuie sa fie tari.
Sunca si ciupercile se toaca marunt, eventual se poate da prin masina de tocat. Peste acestea se adauga ouale taiate marunt, smantana si sardelele. Se pune si unt si se amesteca totul foarte bine.
Se pune totul la frigider si se poate servi.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.