- 350 g sunca slaba
- 100 g smantana
- 100 g ciuperci
- 3 oua
- 100 g unt
- 5 sardele
- 1 ceapa mica
- piper
- nucsoara
- sare
Mod de preparare
Ceapa se rade fin. Se caleste putin. Se pun ciupercile tocate marunt, putina sare si restul de condimente. Se lasa sa fiarba si se acopera. Daca apa lasata de ciuperci nu este suficienta se mai adauga putina apa.
Ouale se fierb, trebuie sa fie tari.
Sunca si ciupercile se toaca marunt, eventual se poate da prin masina de tocat. Peste acestea se adauga ouale taiate marunt, smantana si sardelele. Se pune si unt si se amesteca totul foarte bine.
Se pune totul la frigider si se poate servi.
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?