- 350 g sunca slaba
- 100 g smantana
- 100 g ciuperci
- 3 oua
- 100 g unt
- 5 sardele
- 1 ceapa mica
- piper
- nucsoara
- sare
Mod de preparare
Ceapa se rade fin. Se caleste putin. Se pun ciupercile tocate marunt, putina sare si restul de condimente. Se lasa sa fiarba si se acopera. Daca apa lasata de ciuperci nu este suficienta se mai adauga putina apa.
Ouale se fierb, trebuie sa fie tari.
Sunca si ciupercile se toaca marunt, eventual se poate da prin masina de tocat. Peste acestea se adauga ouale taiate marunt, smantana si sardelele. Se pune si unt si se amesteca totul foarte bine.
Se pune totul la frigider si se poate servi.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?